SOS1.jpg
SOS1.jpg
Slide 1
Slide 1
previous arrow
next arrow

Potpisan Memorandum o saradnji između Centra za socijalni rad i Fakulteta političkih nauka

memorandum centar za socijalni rad

Direktorica Centra za socijalni rad za opštine Bar i Ulcinj, Biljana Pajović i Marina Kastrati, vršiteljka dužnosti rukovodioca u Područnoj jedinici Ulcinj  i dr Boris Vukićević, dekan Fakulteta političkih nauka potpisali su Memorandum o saradnji.

Pajović i Kastrati su istakle da im je posebno zadovoljstvo zbog potpisivanja ovog memoranduma, kao bivšim studentkinjama Fakulteta političkih nauka Univerziteta Crne Gore, Studijskog programa Socijalna politika i socijalni rad.

Istoga dana, održan je i sastanak, kome su prisustvovali i prof. dr Milan Marković, prodekan za razvoj, prof. dr Nataša Ružić, prodekanica za nastavu, i Sekule Raičević, sekretar Fakulteta političkih nauka Univerziteta Crne Gore.

memorandum centar za socijalni rad02

„Aktivnosti iz Memoranduma su vezane za socijalni rad, socijalnu politiku i socijalna pitanja generalno. Ova saradnja će se posebno kretati u pravcu što sadržajnije edukacije studenata Studijskog programa Socijalna politika i socijalni rad na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore – kako kroz realizaciju studentske prakse, tako i kroz organizovanje radionica, prezentacija, obuka i projekata.

Dogovoreni su dalji koraci, kao i planiranje zajedničkih aktivnosti, jer je i zajednička misija ove dvije institucije povećanje informisanosti i integracija specifičnih znanja budućih kadrova koji visoko obrazovanje stiču na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore, a koja se tiču socijalne i dječje zaštite, što vodi adekvatnom pristupu i kvalitetnom stručnom radu u socijalnoj politici i socijalnom radu“, navode iz Centra za socijalni rad za opštine Bar i Ulcinj.

Preuzeto sa: https://barinfo.me/potpisan-memorandum-o-saradnji-izmedu-centra-za-socijalni-rad-i-fakulteta-politickih-nauka/

Pogledaj još novosti - Bar i Ulcinj